Bilskrot Uddevalla

Bilskrot i Uddevalla när du skall skrota bilen

Tel 031-94 37 60 för att boka hämtning!

Vi är ett bärgningsföretag som köper och hämtar skrotbilar i Uddevalla för bildemontering. Alla skrotbilar bärgas till Uffes bilskrot för ansvarsfull återvinning och avregistrering. Vi har tillstånd från Länsstyrelsen för bärgning av skrotbilar.

Skrota bilen få 1 500 kr i ersättning & hämtning

Vi betalar 1 500 kr vid hämtning i Uddevalla. Gäller bil som är komplett med original katalysator.

Ring 031-94 37 60 för mer information!

Få 3 000 kr för din skrotbil

Uffes bilskrot på Orust är en auktoriserad bilskrot som betalar 3 000 kr vid inlämning! Företaget är en bilskrot som hämtar skrotbilar och har försäljning av begagnade däck till riktigt bra priser. Bilskrot Uddevalla: Hållbar skrotning med ekonomisk vinst.

Ring 031-94 37 60 för mer information

Ersättning gäller komplett bil med aluminiumfälgar och som har original katalysator. Om bilen saknar katalysator eller är utbytt till en universal katalysator har vi ingen möjlighet att betala någon ersättning för bilen vid hämtning. Katalysatorn sitter på avgas-systemet. Om den är bytt är enkelt att avgöra eftersom anslutningarna oftast är svetsade. Är man osäker kan man ta en bild på katalysatorn och skicka till vår mail: niclas@bilskrotgbg.se

Bilbärgning Gbg AB har tillstånd av Länstyrelsen att utföra transport av skrotbilar.

Ring 031-94 37 60 för att boka hämtning eller boka online!

Bilskrot i Uddevalla som hämtar skrotbilar
Uddevalla bildemontering och bilskrot värnar om miljön

Det är Kristoffer och Niclas som arbetar i bärgningsbilarna. Det är någon av oss du möter när vi hämtar skrotbilen. Av oss får du ett mottagningsbevis när vi hämtar bilen. Bärgningsbilen vi använder är en Iveco Daily med Euro 6 motor.

Papper som behövs när vi hämtar bilskrot i Uddevalla

Det som behövs när man skall skrota bilen i Uddevalla är registreringsbevis del 2 (gula delen) samt legitimation. Om det inte är ägaren som lämnar bilen, krävs fullmakt av ägaren till bilen. Det gäller oavsett om vi hämtar eller du lämnar skrotbilen. Vid hämtning är det också bra om det finns nycklar till bilen, det underlättar bärgningen. Om ni skall ombesörja skrotning av bil för någon person kan ni ladda ner fullmakt här. KLICKA HÄR FULLMAKT

Hämtar bilskrot i Uddevalla gratis

Vi är er rullande Bilskrot i Göteborg, Hisingen, Ale, Mölndal, Kungsbacka, Fjärås, Härryda, Partille, Lerum, Uddevalla, Lilla EdetAngered, Agnesberg, Gråbo, Stenungsund, Tjörn, Orust, Vänersborg, KungälvTrollhättan.

Vi är ingen bildemontering i Uddevalla och säljer därför inga reservdelar.

Skrotning av bil

Skrotningen av bilen görs av en auktoriserad bildemontering, när vi har hämtat skrotbilen bärgar vi den till en auktoriserad bilskrot Uddevalla som tar hand om din skrotbil till sanering, destruering och slutligen återvinning av metaller och andra återvinningsbara material. Vi ser till att bilen återvinns och återgår till kretsloppet. skrotintyg.

Lagkrav för bilskrot

Företag som sysslar bildemontering och bilskrotning måste vara auktoriserade enligt” Tillsyn vid bilskrotning i Sverige” genom tillstånd av Länsstyrelsen. Vissa bilskrotar samarbetar med bilproducenterna, Länsstyrelsen och kommunens miljökontor gör varje år inspektioner för att kontrollera att regler, miljökrav och övriga förordningar följs enligt tillståndet.

Övergivna bilar i Uddevalla

Ett övergivet fordon kan klassas som nedskräpning av kommunen och som en miljöfarlig skrotbil. En sådan kommer att omhändertas för bärgning, transport och tillvaratas under en viss utredningstid. Därefter sker transport till en bilskrot i Uddevalla för avregistrering. Ägaren är ansvarig för sin bil och kommer att krävas på kostnaden för bärgning, förvaring och skrotning. Mer information om skrotbilar hos bilskrot-uddevalla.com eller Uddevallas kommun.