Bilskrot Skepplanda

Bilskrot i Skepplanda när du skall skrota bilen

Vi är ett bärgningsföretag som hämtar skrotbilar gratis för bildemontering i Skepplanda. Alla bilar transporteras till en auktoriserad bilskrot (Uffes bilskrot) för avregistrering. Alla hämtningar utförs av Bilbärgning Gbg AB som har tillstånd från Länsstyrelsen för bärgning av skrotbilar.

Bilskrot som betalar bäst för skrotbilar i Sverige

1000 kr i ersättning för en komplett skrotbil med originalkatalysator, vid inlämning på Uffes bilskrot. Priset gäller alla skrotbilar som är kompletta med originalkatalysator oavsett skick. Skrotbilar hämtas gratis om den är komplett. Saknas delar på bilen kontakta Uffes bilskrot för mer information.

Kontakta: Uffes bilskrot, Tel 0304-47 476, Övre Hoga 124, 472 96 Varekil

Kontakta: Bilbärgning Gbg AB, Tel 031-94 37 60, vid hämtning av skrotbil

Bilbärgning Gbg AB har tillstånd av Länstyrelsen att utföra transport av skrotbilar.

Klicka här för att se Länsstyrelsens beslut

Ring 031-94 37 60 för att boka gratis hämtning eller boka online och få en trisslott!

Bilskrot Skepplanda när man skrota bilen
Bildemontering i Skepplanda tar hand om skrotningen.

Det är Kristoffer, Niclas och Hussam som jobbar ute på fältet. Det är någon av oss du möter när vi hämtar skrotbilen. Bärgningsbilarna vi använder är en Iveco årsmodell 2018, Mitsubishi Fuso Canter årsmodell 2008 och en Ford transit biltransport som vi har vid trånga utrymmen. Tyvärr fick vi inte plats med biltransporten i bilden.

Papper som behövs när vi hämtar bilskrot i Skepplanda

Det som behövs när man skall skrota bilen i Skepplanda är registreringsbevis del 2 (gula delen) samt legitimation. Om det inte är ägaren som lämnar bilen, krävs fullmakt av ägaren till bilen. Det gäller oavsett om vi hämtar eller du lämnar skrotbilen. Vid hämtning är det också bra om det finns nycklar till bilen, det underlättar bärgningen. Om ni skall ombesörja skrotning av bil för någon person kan ni ladda ner fullmakt här. KLICKA HÄR FULLMAKT

Hämtar bilskrot i Skepplanda gratis

Följande områden hämtar vi skrotbilar gratis Bilskrot Göteborg , Hisingen, Ale, Mölndal, Kungsbacka, Fjärås, Härryda, Partille, Lerum, Uddevalla, Ljungskile, Lilla Edet, Angered, Agnesberg, Gråbo, Stenungsund, Tjörn, Orust, Vänersborg, Trollhättan.

Vi är ingen bildemontering i Skepplanda och säljer därför inga reservdelar.

Skrotning av bil

Skrotningen av bilen görs av en auktoriserad bilskrot, när vi har hämtat skrotbilen bärgar vi den till en auktoriserad bilskrot Ale, som tar hand om din skrotbil till sanering, destruering och slutligen återvinning av metaller och andra återvinningsbara material. Andra bilskrotar som vi samarbetar med är Uffes bilskrot i Varekil på Orust.

Lagkrav för bilskrot

Företag som sysslar bildemontering och bilskrotning måste vara auktoriserade enligt” Tillsyn vid bilskrotning i Sverige” genom tillstånd av Länsstyrelsen. Länsstyrelsen och kommunens miljökontor gör årliga inspektioner för att kontrollera att regler, miljökrav och övriga förordningar följes enligt tillståndet.