Bilskrot Hisings-Kärra

Bilskrot i Hisings-Kärra när du skall skrota bilen

Tel 031-94 37 60 för att boka hämtning!

Vi är ett bärgningsföretag som köper och hämtar skrotbilar gratis i Hisings-Kärra för bildemontering. Alla bilar transporteras till en Auktoriserad bilskrot för avregistrering. Vi har tillstånd från Länsstyrelsen för bärgning av skrotbilar. Vi samarbetar med flera auktoriserade skrotföretag i Västra Götaland. Helt kostnadsfri hämtning av kompletta skrotbilar. Saknas väsentliga delar som t. ex motor eller växellåda hämtas bilen inte avgiftsfritt.

Skrota din bil & få 500 kr i ersättning & gratis hämtning i Hisings-Kärra

500 kr betalt plus gratis hämtning av din skrotbil i Hisings-Kärra. Bilen måste vara rullbar, komplett och ha originalkatalysator för att få full ersättning. Det har ingen betydelse om bilen är trasig. Det viktiga är att alla delar så som t ex. motor, Växellåda, originalkatalysator mm. är kvar i bilen. (Erbjudandet gäller ej krockade bilar)

Bilbärgning Gbg AB har tillstånd av Länstyrelsen att utföra transport av skrotbilar.

Klicka här för att se Länsstyrelsens beslut

Ring 031-94 37 60 för att boka gratis hämtning eller boka online och få en trisslott!

Bilskrot Hisings-Kärra när man skrota bilen
Bildemontering i Hisings-Kärra tar hand om skrotningen.

Det är Kristoffer, Niclas och Hussam som jobbar ute på fältet. Det är någon av oss du möter när vi hämtar skrotbilen. Av oss får du ett mottagningsbevis när vi hämtar bilen. Bärgningsbilarna vi använder är en Iveco årsmodell 2018, Mitsubishi Fuso Canter årsmodell 2008 och en Ford transit biltransport som vi har vid trånga utrymmen. Tyvärr fick vi inte plats med biltransporten i bilden.

Papper som behövs när vi hämtar bilskrot i Hisings-Kärra

Det som behövs när man skall skrota bilen i Hisings-Kärra är registreringsbevis del 2 (gula delen) samt legitimation. Om det inte är ägaren som lämnar bilen, krävs fullmakt av ägaren till bilen. Det gäller oavsett  om vi hämtar eller du lämnar skrotbilen. Vid hämtning är det också bra om det finns nycklar till bilen, det underlättar bärgningen. Om ni skall ombesörja skrotning av bil för någon person kan ni ladda ner fullmakt här. KLICKA HÄR FULLMAKT

Hämtar bilskrot i Hisings-Kärra gratis

Följande områden hämtar vi skrotbilar gratis Bilskrot GöteborgHisingen, Ale, Mölndal, Kungsbacka, Fjärås, Härryda, Partille, Lerum, Uddevalla, Ljungskile, Lilla Edet, Angered, Agnesberg, Gråbo, Stenungsund, Tjörn, Orust, Vänersborg, Trollhättan.

Vi är ingen bildemontering i Hisings-Kärra och säljer därför inga reservdelar.

Skrotning av bil

Skrotningen av bilen görs av en auktoriserad bilskrot, när vi har hämtat skrotbilen bärgar vi den till en auktoriserad bilskrot Hisings-Kärra, som tar hand om din skrotbil till sanering, destruering och slutligen återvinning av metaller och andra återvinningsbara material. Andra bilskrotar som vi samarbetar med är Uffes bilskrot i Varekil på Orust, som även skriver ut ett skrotintyg.

Lagkrav för bilskrot

Företag som sysslar bildemontering och bilskrotning måste vara auktoriserade enligt” Tillsyn vid bilskrotning i Sverige” genom tillstånd av Länsstyrelsen. Vissa bilskrotar samarbetar med bilproducenterna. Länsstyrelsen och kommunens miljökontor gör årliga inspektioner för att kontrollera att regler, miljökrav och övriga förordningar följes enligt tillståndet.